Струнін В. В. Інноваційні підходи до енергозабезпечення підприємств харчової промисловості : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / В. В. Струнін; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 21 c. - укp.Розглянуто інноваційні підходи до енергозабезпечення підприємств харчової промисловості. Розкрито сутність та зміст теоретичних засад інноваційного енергозабезпечення на підприємствах харчової промисловості, розвинуто понятійно-категоріальний апарат теорії енергозабезпечення. Обгрунтовано теоретичні основи інноваційного енергозабезпечення діяльності підприємств та фактори впливу на формування потреби у енергоресурсах. Досліджено стан і тенденції розвитку енергозабезпечення діяльності підприємств харчової промисловості, проаналізовано основні показники діяльності підприємств харчової промисловості України за 2009 - 2013 рр., запропоновано методику формування, оцінки та використання енергетичного резерву підприємства. Показано особливості впровадження інноваційних підходів до енергозабезпечення на вітчизняних підприємствах. Запропоновано методичний підхід до оцінювання ефективності заходів з енергозабезпечення. Доведено доцільність використання триєдиного підходу з метою оптимізації процесу енергозабезпечення у сучасних умовах, який дозволяє знизити енерговитрати підприємства, змінити ресурсний баланс підприємства, раціоналізувати логістичні потоки і підвищити ефективність його діяльності. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-554
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА413202 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|