РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000539462<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Долуда А. В. 
Система критеріїв та параметрів проектування хлібопекарських виробництв у навчанні майбутніх інженерів-технологів харчової галузі / А. В. Долуда // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2014. - № 42/43. - С. 18-26. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.

Розглянуто особливості технологічного процесу виробництва продукції, яка виробляється на хлібопекарських виробництвах. Проаналізовано особливості різних технологічних етапів виробництва продукції та їхнє апаратурне забезпечення. Проведено аналіз апаратурного забезпечення різних етапів виробництва та визначено види устаткування й їхні «вхідні» та «вихідні» параметри, які є пріоритетними для проектування технологічних ліній хлібопекарського виробництва.

Рассмотрены особенности технологического процесса производства продукции, производимой на хлебопекарных производствах. Проанализированы особенности различных технологических этапов производства продукции и их аппаратурное обеспечение. Проведен анализ аппаратурного обеспечения различных этапов производства и определены виды оборудования и их «входящие» и «исходящие» параметры, которые являются приоритетными при проектировании технологических линий хлебопекарного производства.

The paper describes the features of the process of production, which is produced in the baking industry. The author describes the features of the various stages of the process of production and hardware support. The analysis of apparatus providing of various stages of production is considered and it is defined the types of equipment and their "input" and "output" parameters that are priority in the design of production the lines of bakery production.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-6

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж71542 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського