РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000539470<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Мостова Л. М. 
Формування змісту навчання етнічної кухні Китаю у студентів харчової галузі / Л. М. Мостова, В. В. Гізова // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2014. - № 42/43. - С. 76-81. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Зазначено, що більшість фахівців харчової галузі в майбутньому будуть працювати в ресторанному бізнесі. Показано, що для підготовки конкурентоспроможних фахівців харчової галузі важливо поєднання теоретичних знань із практичним досвідом етнічних кухонь Китаю й України. Висвітлено сутність етнічної кухні Китаю та її значення для формування навчально-пізнавальної діяльності у студентів харчової галузі. Порівняння етнічних кухонь Китаю й України дозволяє поглибити пізнавальну діяльність, зорієнтувати студентів на творче оволодіння знаннями, вміннями і навичками та вироблення світоглядних переконань у професійному самовихованні.

Отмечено, что большинство специалистов пищевой отрасли в будущем будут работать в ресторанном бизнесе. Показано, что для подготовки конкурентоспособных специалистов пищевой отрасли важно сочетание теоретических знаний с практическим опытом этнических кухонь Китая и Украины. Освещена сущность этнической кухни Китая и ее значение для формирования учебно-познавательной деятельности студентов пищевой отрасли. Сравнение этнических кухонь Китая и Украины позволяет углубить познавательную деятельность, сориентировать студентов на творческое овладение знаниями, умениями и навыками, а также выработки мировоззренческих убеждений в профессиональном самовоспитании.

The experts of the food industry will work in the restaurant industry in the future. It is shown that for the preparation of competitive food industry professionals it is important to combine the theoretical knowledge with practical experience of ethnic cuisines of China and Ukraine. The article showed the essence of China's ethnic cuisines in the formation of educational-cognitive students` activity of food industry. It is considered that a comparison of ethnic cuisines of China and Ukraine allows to deepen cognitive activity, orient all students on creative mastery of knowledge, skills and development of world views in professional self-education.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 р

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж71542 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського