![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000542056<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Смалиус В. М. Біоенергетична оцінка технологій прожарювання й екструдування гороху при виробництві молока / В. М. Смалиус, Ю. В. Обертюх // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 8. - С. 78-79. - укp.За біоенергетичною оцінкою термічній обробці гороху на агрегаті СБ-1,5 слід віддавати перевагу над екструдуванням, оскільки прожарювання за балансом енергії має вищу оплату корму продукцією молока. Індекс рубрикатора НБУВ: П60-451.89горох
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|