Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000542077<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Дробот В. І. Використання високобілкового продукту як поліпшувача хлібопекарських властивостей борошна / В. І. Дробот, І. П. Бондар, А. В. Шаран // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 11. - С. 63-64. - укp.Розглянуто можливість поліпшення якості пшеничного борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями додаванням до його складу високобілкового продукту розмелу зерна. Встановлено й обгрунтовано дозування зазначеного продукту, досліджено його вплив на біохімічні процеси в тісті під час бродіння, а також черствіння готових виробів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|