![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000542514<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Григорюк І. П. Параметри продовольчої якості нових сортів картоплі / І. П. Григорюк, Н. І. Войцешина, А. О. Кононученко, В. М. Мицько // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 9. - С. 19-20. - укp.Установлено, що найстабільнішим параметром продовольчої якості картоплі є вміст крохмалю в сухій масі бульб. Запропоновано удосконалену формулу визначення крохмалю в бульбах картоплі на терезах Парова. Індекс рубрикатора НБУВ: П215.1-36
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|