РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000542799<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Лясота В. П. 
Вплив комплексу активуючих факторів імунітету на якість продуктів забою свиней / В. П. Лясота, В. В. Малина, А. М. Нікітенко, А. М. Трофимчук // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 4. - С. 36-38. - укp.

Встановлено, що м'ясо свиней, отримане від тварин, яким застосовували комплекс активуючих факторів імунітету, за органолептичними, біохімічними і санітарними показниками не відрізнялося від м'яса контрольних тварин. Топлений жир за основними фізико-хімічними показниками відповідав вищому сорту. Вміст радіоактивного 137Cs у тканинах печінки свиней мав тенденцію до зниження. Отже, препарат сприяє підвищенню продуктивності свиней, і водночас не знижує якості м'ясних продуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: П817.11(4Укр) + П65-4(4Укр)

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського