Лясота В. П. Вплив комплексу активуючих факторів імунітету на якість продуктів забою свиней / В. П. Лясота, В. В. Малина, А. М. Нікітенко, А. М. Трофимчук // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 4. - С. 36-38. - укp.Встановлено, що м'ясо свиней, отримане від тварин, яким застосовували комплекс активуючих факторів імунітету, за органолептичними, біохімічними і санітарними показниками не відрізнялося від м'яса контрольних тварин. Топлений жир за основними фізико-хімічними показниками відповідав вищому сорту. Вміст радіоактивного 137Cs у тканинах печінки свиней мав тенденцію до зниження. Отже, препарат сприяє підвищенню продуктивності свиней, і водночас не знижує якості м'ясних продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: П817.11(4Укр) + П65-4(4Укр)
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|