Дубова Г. Є. Вплив цитолітичних ферментів на соковіддачу слив / Г. Є. Дубова, Г. П. Хомич, О. С. Луканін // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 2. - С. 66-68. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Досліджено вплив попередньої обробки м'язги слив цитолітичними ферментами пророщеного вівса та солоду ячменю на вихід соку. Плодову м'язгу слив рекомендується піддавати обробці ячмінним солодом. Встановлені оптимальні умови перебігу технологічного процесу: температура - 40 °C, тривалість 2 год, співвідношення м'язги та ячмінного солоду - 1:0,1. Вихід соку становить 67 %. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|