Нікончук О. А. Способи підвищення біологічної цінності хліба / О. А. Нікончук, В. І. Дробот // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 9. - С. 58-59. - укp.Особливого значення за екологічно несприятливих умов сьогодення набуває питання підвищення біологічної цінності хліба. У хлібі, що споживає населення, недостатня кількість незамінних амінокислот, зокрема лізину, а також вітамінів B1, B2, PP. Один із шляхів збагачення хліба цими речовинами - додавання до борошна чистих препаратів лізину й комплексних вітамінних препаратів, що дає змогу одержати хліб високої якості та значно поліпшити покриття добової потреби людини в цих сполуках. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|