Вербицький С. Б. Визначення параметрів процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини / С. Б. Вербицький // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 8. - С. 64-67. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Визначено температурні параметри та енергетичні витрати під час тонкого подрібнення характерних видів м'ясної сировини, яку використовують у процесі виробництва паштетів. Проаналізовано процес тонкого подрібнення м'ясної сировини за умов використання різальних органів різних типів з метою оптимізації спеціалізованого технологічного обладнання. Определены температурные параметры и энергетические затраты при тонком измельчении характерных видов мясного сырья, используемого при производстве паштетов. Проанализирован процесс тонкого измельчения мясного сырья при использовании режущих органов разных типов с целью оптимизации специализированного технологического оборудования. Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|