РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000542891<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Вербицький С. Б. 
Визначення параметрів процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини / С. Б. Вербицький // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 8. - С. 64-67. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Визначено температурні параметри та енергетичні витрати під час тонкого подрібнення характерних видів м'ясної сировини, яку використовують у процесі виробництва паштетів. Проаналізовано процес тонкого подрібнення м'ясної сировини за умов використання різальних органів різних типів з метою оптимізації спеціалізованого технологічного обладнання.

Определены температурные параметры и энергетические затраты при тонком измельчении характерных видов мясного сырья, используемого при производстве паштетов. Проанализирован процесс тонкого измельчения мясного сырья при использовании режущих органов разных типов с целью оптимизации специализированного технологического оборудования.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.6

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського