РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000542986<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Арсеньєва Л. Ю. 
Збагачення хлібобулочних виробів білком насіння бобових / Л. Ю. Арсеньєва // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 3. - С. 53-58. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Запропоновано способи попередньої обробки насіння бобових (пророщування, екструдування) та технологічні засоби (заквашування молочнокислими бактеріями, попередній гідроліз ферментами клітини пивних дріжджів) з метою зниження кількості або активності антипоживних складових насіння бобових (сої, гороху, білого люпину) та підвищення рівня харчової безпечності хлібобулочних виробів, що містять продукти їх переробки.

Предложены способы предварительной обработки семян бобовых (проращивание, экструдирование) и технологические приемы (заквашивание молочнокислыми бактериями, предварительный гидролиз ферментами клетки пивных дрожжей) с целью снижения количества или активности антипитательных составляющих семян бобовых (сои, гороха, белого люпина) и повышения уровня пищевой безопасности хлебобулочных изделий, содержащих продукты их переработки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського