РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000543190<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Секрета Е. В. 
Вплив температурних режимів обробки молока на вихід сиру / Е. В. Секрета, О. А. Савченко, Ю. Т. Орлюк // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 1. - С. 69-71. - укp.

Проаналізовано вплив температурних режимів обробки молока на фізико-хімічні властивості сирного зерна, сиру та вихід готового продукту. З використанням даних, одержаних на експериментальній установці для пароконтактної обробки молока, отримано графічні залежності вологи від тривалості пресування та визрівання, витрат суміші від температури обробки молока, виходу сиру від тривалості визрівання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л958-106

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського