Осипчук А. А. Створення селекційного матеріалу картоплі з смаковими та кулінарними якостями / А. А. Осипчук, Б. А. Тактаєв // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 11. - С. 39-41. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Вивчено характер успадкування смакових якостей потомством, отриманим внаслідок схрещування різних батьківських форм сортів іноземної, вітчизняної селекції та міжвидових гібридів. Створено селекційний матеріал, смакові та кулінарні якості якого відповідають показникам сортів-стандартів або перевищують їх. Індекс рубрикатора НБУВ: П215.1-31
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|