РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000543309<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Осипчук А. А. 
Створення селекційного матеріалу картоплі з смаковими та кулінарними якостями / А. А. Осипчук, Б. А. Тактаєв // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 11. - С. 39-41. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Вивчено характер успадкування смакових якостей потомством, отриманим внаслідок схрещування різних батьківських форм сортів іноземної, вітчизняної селекції та міжвидових гібридів. Створено селекційний матеріал, смакові та кулінарні якості якого відповідають показникам сортів-стандартів або перевищують їх.


Індекс рубрикатора НБУВ: П215.1-31

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського