Макрушин М. М. Нагромадження білків та активність протеолітичних ферментів при формуванні насіння кукурудзи / М. М. Макрушин, Є. М. Макрушина, І. М. Залевська, Н. Т. Тхань Тху // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 6. - С. 37-39. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Досліджено динаміку нагромадження білків та активність протеолітичних ферментів у цілій зернівці, зародках та ендоспермі двох гібридів кукурудзи. Встановлено, що під час формування насіння вміст білка в зерні та його окремих частинах збільшуються, а активність ферментів дозрівання насіння рівномірно знижується. Исследована динамика накопления белков и активность протеолитических ферментов в целой зерновке, зародышах и эндосперме двух гибридов кукурузы. Установлено, что при формировании семян содержимое белка в семенах и его отдельных частях увеличивается, а активность ферментов по мере созревания семян равномерно снижается. Індекс рубрикатора НБУВ: П212.2-264.22
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|