РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000543450<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Старчевой О. М. 
Наукові та практичні аспекти створення продуктів дієтичного призначення / О. М. Старчевой, Л. У. Войцехівська, О. В. Франко // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 10. - С. 57-60. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Розглянуто нові види паштетів, виробництво яких дозволить раціонально використовувати м'ясні ресурси, розширити асортимент консервів дієтичного призначення і забезпечити населення збалансованими за складом продуктами харчування, що відповідають сучасним вимогам.

Рассмотрены новые виды паштетов, производство которых позволит рационально использовать мясные ресурсы, расширить ассортимент консервов диетического назначения и обеспечить население сбалансированными по составу продуктами питания, отвечающим современным требованиям.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л962я54(4УКР)

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського