Старчевой О. М. Наукові та практичні аспекти створення продуктів дієтичного призначення / О. М. Старчевой, Л. У. Войцехівська, О. В. Франко // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 10. - С. 57-60. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Розглянуто нові види паштетів, виробництво яких дозволить раціонально використовувати м'ясні ресурси, розширити асортимент консервів дієтичного призначення і забезпечити населення збалансованими за складом продуктами харчування, що відповідають сучасним вимогам. Рассмотрены новые виды паштетов, производство которых позволит рационально использовать мясные ресурсы, расширить ассортимент консервов диетического назначения и обеспечить население сбалансированными по составу продуктами питания, отвечающим современным требованиям. Індекс рубрикатора НБУВ: Л962я54(4УКР)
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|