Алексійчук Т. В. Організаційні форми та ефективність виробництва свинини / Т. В. Алексійчук // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 11. - С. 70-72. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.
Висвітлено ефективність виробництва свинини залежно від організаційних форм. Розкрито переваги концентрації та інтенсивності виробництва у галузі.
Освещена эффективность производства свинины в зависимости от организационных форм. Раскрыты преимущества концентрации в отрасли.
Шифр НБУВ: Ж14378Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"