Рибалко В. П. Особливості розвитку світового й вітчизняного свинарства / В. П. Рибалко // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 2. - С. 27-30. - укp.Наведено дані щодо кількості свинини у загальному світовому виробництві м'яса всіх видів тварин і птиці, а також чисельності свиней в окремих країнах. Висвітлено деякі питання подальшої стратегії світового і вітчизняного розвитку галузі свинарства. Приведены данные относительно количества свинины в общем мировом производстве мяса всех видов животных и птицы, а также численности свиней в отдельных странах. Освещены некоторые вопросы дальнейшей стратегии мирового и отечественного развития отрасли свиноводства. Індекс рубрикатора НБУВ: П65 + У532.525.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|