Левитська Н. Г. Харчова і біологічна цінність сухого таблеткового продукту "Лактовіт білковий" / Н. Г. Левитська, Н. Ф. Кігель, Л. В. Амелічева, Г. І. Соломко // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 3. - С. 57-59. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Проаналізовано харчову та біологічну цінність нового виду пробіоз-продукту "Лактовіт білковий" за сукупністю ростових і балансових показників. Установлено, що його біологічна цінність висока і визначається компонентним складом та збалансованістю амінокислот. Доведено, що наявність штамів-пробіотиків молочнокислих і біфідобактерій, здатних цілеспрямовано впливати на кишкову мікрофлору макроорганізму, сприяє кращому засвоєнню продукту. Проанализирована пищевая и биологическая ценность нового вида пробиоз-продукта "Лактовит белковый" по совокупности ростовых и балансовых показателей. Установлено, что его биологическая ценность высока и определяется компонентным составом и сбалансированностью аминокислот. Доказано, что наличие штаммов-пробиотиков молочнокислых и бифидобактерий, способных целенаправленно влиять на кишечную микрофлору микроорганизма, способствует лучшему усвоению продукта. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.851-0
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|