Ківер В. Х. Виробництво харчової кукурудзи в Україні / В. Х. Ківер, І. М. Семеняка // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 7. - С. 26-30. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Розкрито агробіологічні особливості вирощування кукурудзи харчових підвидів у південній і північній частинах Степу України. Висвітлено ефективність виробництва продукції цукрової та розлусної кукурудзи в селянських (фермерських) господарствах. Раскрыты агробиологические особенности выращивания кукурузы пищевых подвидов в южной и северной частях Степи Украины. Освещена эффективность производства продукции сахарной и лопающейся кукурузы в крестьянских (фермерских) хозяйствах. Індекс рубрикатора НБУВ: П212.2-4(4УКР)
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|