Кулик М. Ф. Лактоза - лімітуючий фактор синтезу молока і продуктивності корів / М. Ф. Кулик, Ю. В. Обертюх, Л. Т. Глушко, О. К. Стасюк, М. Н. Бахмат // Вісн. аграр. науки. - 2003. - № 3 (спец. вип.). - С. 61-65. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Встановлено: джерелом цукру для синтезу лактози як лімітувального фактора синтезу молока корів може бути захищений від ферментації у рубці крохмаль, а не пропіонат, що досягається технологією консервування і висушуванням законсервованого зернофуражу, оскільки вміст лактози в молоці не залежить від рівня продуктивності та вмісту жиру і білка. Установлено: источником сахара для синтеза лактозы как лимитирующего фактора синтеза молока коров может быть защищенный от ферментации в рубце крахмал, а не пропионат, что достигается технологией консервирования и высушиванием законсервированного зернофуража, так как лактоза не зависит от уровня продуктивности и содержания жира и белка. Індекс рубрикатора НБУВ: П60-64
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|