РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000543891<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Бордунова О. Г. 
Білково-пептидні складники біокерамічного шару курячих яєць / О. Г. Бордунова, Т. О. Чернявська, В. Д. Чіванов // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 1. - С. 32-35. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.

Визначено характер і ступінь впливу негативних чинників різного генезису на структурні параметри біокерамічного матриксу шкаралупи курячих яєць. Проведено ранжування ступеня дії цих чинників. Досліджено кількісні та якісні характеристики білково-пептидної органної складової даного матриксу яєць курей різних порід і кросів за умов норми та дії негативних чинників, а також установлено взаємозв'язки між структурними параметрами біокерамічного матриксу шкаралупи яєць і його білково-пептидними складниками.


Індекс рубрикатора НБУВ: П682-2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського