Нагаєвич В. М. Виробництво беконної свинини на Полтавщині / В. М. Нагаєвич // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 1. - С. 68-71. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.Розглянуто питання виробництва, переробки та реалізації беконної свинини в Україні наприкінці XIX - на початку XX ст. Показано провідну роль в організації беконного свинарства доктора сільськогосподарських наук, професора О.П.Бондаренка (1884 - 1937 рр.). Відзначено, що полтавський бекон за якістю був одним з найкращих в Європі, неодноразово займав найпрестижніші місця на різних європейських продовольчих виставках. Індекс рубрикатора НБУВ: П65-455.471г(4УКР)
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|