Левандовський Л. В. Виробництво спирту з різних видів сільськогосподарської сировини / Л. В. Левандовський, С. Т. Олійнічук, Л. В. Ткаченко // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 2. - С. 59-61. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Наведено склад соризу та насіння амаранту та показано можливість переробки цієї сировини в спирт. Встановлено ефективні режими для переробки соризу та насіння амаранту за різними схемами розварювання. Визначено вихід спирту з 1 т переробленої сировини (соризу та насіння амаранту). Приведен состав сориза и семян амаранта и показана возможность переработки этого сырья в спирт. Подобраны эффективные режимы для переработки сориза и семян амаранта по разным схемам разваривания. Определен выход спирта из 1 т перерабатываемого сырья (сориза и семян амаранта). Індекс рубрикатора НБУВ: Л872.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|