Король Ц. О. Вплив бактеріальних препаратів на смако-ароматичні властивості сиров'ялених ковбас / Ц. О. Король, С. Г. Даниленко, Я. Ф. Жукова, Г. Ф. Насирова, Н. Ф. Кігель // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 7. - С. 66-70. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.Досліджено формування смако-ароматичної композиції у сиров'яленій ковбасі під впливом бактеріальних препаратів "Лакмік" і "ПБ-МП". Визначено відмінності впливу бактеріальних препаратів протягом усього періоду визрівання продукту на вміст молочної кислоти, карбонільних сполук, летких жирних кислот і рівень вільних амінокислот. Исследовано формирование вкусо-ароматических свойств сыровяленых колбас под влиянием бактериальных препаратов "Лакмик" и "ПБ-МП". Определены отличия влияния бактериальных препаратов в период вызревания продукта на содержание молочной кислоты, карбонильных соединений, летучих жирных кислот и уровень свободных аминокислот. Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.2-106
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|