Попов О. П. Створення сортів перцевої, карвонної та ліналоольної м'яти / О. П. Попов, М. П. Шило // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 7. - С. 53-56. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.Досліджено новий вихідний матеріал м'яти, що характеризується різним біохімічним складом ефірних масел, високою продуктивністю основних господарсько цінних показників, стійкістю до хвороб і несприятливих факторів навколишнього середовища. З використанням експериментальних форм створено високопродуктивні сорти перцевої, карвонної та ліналоольної м'яти, передані на Державне сортовипробування, показано перспективність їх використання. Исследован новый исходный материал мяты, характеризующийся разным биохимическим составом эфирных масел, высокой продуктивностью основных хозяйственно ценных показателей, устойчивостью к болезням и неблагоприятным факторам окружающей среды. С использованием экспериментальных форм созданы высокопродуктивные сорта перечной, карвонной и линалоольной мяты, переданные на Государственное сортоиспытание, показана перспективность их использования. Індекс рубрикатора НБУВ: П214.28-31
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|