Маменко О. М. Тип годівлі бичків і якість м'яса та жирокислотний склад ліпідів / О. М. Маменко, М. В. Кожушко // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 6. - С. 33-38. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.Досліджено вплив раціонів з різним рівнем концентрованих і об'ємнистих (соломи, силосу, сінажу, буряків) кормів на якість яловичини 14 - 18-місячних бичків чорно-рябої породи. Вивчено гістоструктуру м'язової тканини, конверсію обмінної енергії раціону, окремих кормів і їх поживних речовин у різні жирові депо та насичені й ненасичені жирні кислоти. Приведены материалы исследований по изучению влияния рационов с разным уровнем концентрированных и объемистых (солома, силос, сенаж, свекла) кормов на качество говядины 14 - 18-месячных бычков черно-пестрой породы. Изучены гистоструктура мышечной ткани, конверсия обменной энергии рациона, отдельных кормов и их питательных веществ в разные жировые депо, насыщенные и ненасыщенные жирные кислоты. Індекс рубрикатора НБУВ: П60-45
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|