Свириденко Н. П. Хімічний склад м'яса бугайців м'ясних порід / Н. П. Свириденко // Вісн. аграр. науки. - 2008. - № 1. - С. 75-76. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Досліджено особливості хімічного складу та визначено енергетичну цінність м'яса бугайців порід: абердин-ангуської, волинської м'ясної та шароле. Исследованы особености химического состава и определена энергетическая ценность мяса бычков пород: абердин-ангусской, волынской мясной и шароле. Індекс рубрикатора НБУВ: П817.11 + Л92-101
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|