РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000544523<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Рибалка О. І. 
Хлібопекарська якість тритикале / О. І. Рибалка, М. А. Литвиненко // Вісн. аграр. науки. - 2008. - № 5. - С. 29-33. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.

Наведено біохімічну характеристику запасних білків, що кодуються локусами Sec-1 та Sec-3 жита і синтезуються в ендоспермі тритикале. Показано негативний вплив секалінів жита на хлібопекарські властивості борошна тритикале. Висвітлено питання визначення та забезпечення хлібопекарської якості зразків виняткових сортів тритикале розівської селекції.

Дана биохимическая характеристика запасных белков, кодирующихся локусами Sec-1 и Sec-3 ржи и синтезирующихся в эндосперме тритикале. Показано негативное влияние секалинов ржи на хлебопекарские свойства муки тритикале. Освещены вопросы определения и обеспечения хлебопекарского качества образцов уникальных сортов тритикале розовской селекции.


Індекс рубрикатора НБУВ: П212.91-272.5 + Л83-310.67

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського