Моравська О. Зміни жирнокислотного складу загальних ліпідів і вміст продуктів пероксидного окиснення в жовтку яєць при введенні у раціон гусей вітамінів А, D3, Е / О. Моравська, С. Вовк // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2010. - Вип. 54. - С. 86-92. - Бібліогр.: 15 назв. - укp.Встановлено, що комплексне введення до складу комбікорму гусей у репродуктивний період вітаміну А у кількості 10 000 МО, вітаміну D3 у кількості 3000 МО і вітаміну Е у кількості 35 МО на 1 кг комбікорму оптимізує жирнокислотний склад загальних ліпідів жовтка яєць ембріонів, збільшуючи рівень поліненасичених жирних кислот, в основному за рахунок підвищення вмісту октадекадієнової, ейкозатетраєнової, докозапентаєнової та докозагексаєнової жирних кислот і регулює рівень продуктів перекисного окиснення у жовтку яєць. Індекс рубрикатора НБУВ: П683.1-451.22
Шифр НБУВ: Ж28852/б. Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|