РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000556193<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Доля В. С. 
Влияние внешних факторов на физико-химические свойства абрикосового масла / В. С. Доля, В. И. Мозуль, А. В. Самко, Л. И. Бородин // Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики. - 2013. - № 2. - С. 6-8. - Библиогр.: 7 назв. - рус.

При термической обработке и введении серы в абрикосовое масло уменьшается содержание олеиновой кислоты 65,12 - 59,56, 59,38 и 60 %. Одновременно увеличивается количество линолевой кислоты 28,68 - 30, и до 31,31 %. Понижаются также значения йодного числа 114,55 - 108; 104, и 96,87.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р282.113 + Л682.6-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69485 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського