Доля В. С. Влияние внешних факторов на физико-химические свойства абрикосового масла / В. С. Доля, В. И. Мозуль, А. В. Самко, Л. И. Бородин // Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики. - 2013. - № 2. - С. 6-8. - Библиогр.: 7 назв. - рус.При термической обработке и введении серы в абрикосовое масло уменьшается содержание олеиновой кислоты 65,12 - 59,56, 59,38 и 60 %. Одновременно увеличивается количество линолевой кислоты 28,68 - 30, и до 31,31 %. Понижаются также значения йодного числа 114,55 - 108; 104, и 96,87. Індекс рубрикатора НБУВ: Р282.113 + Л682.6-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69485 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|