Журенко Ю. І. Використання різних технологічних прийомів при заготівлі сіна та його зоотехнічний аналіз / Ю. І. Журенко // Вісн. Білоцерків. держ. аграр. ун-ту : зб. наук. пр.. - 1999. - Вип. 8. - С. 85-88. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.
Встановлено, що при заготівлі сіна люцерни його якість є кращою при застосуванні одноразового ворушіння.
Шифр НБУВ: Ж69704Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"