Касянчук В. В. Вплив бактеріального препарату БПЛ-К на ветеринарно-санітарні показники вареної ковбаси / В. В. Касянчук, П. Д. Константінов // Вісн. Білоцерків. держ. аграр. ун-ту : зб. наук. пр.. - 1999. - Вип. 9. - С. 79-81. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Встановлено, що використання бактеріально-білкового препарату БПЛ-К, основою якого є бакконцентрат "Лактоцидин", у виробництві вареної ковбаси "Молочна" сприяє поліпшенню органолептичних, радіометричних, санітарно-мікробіологічних і фізико-хімічних показників готового продукту. Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.1-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69704 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|