Тирсіна Ю. М. Санітарні показники м'яса та внутрішніх органів туш молодняка великої рогатої худоби при аліментарному виснаженні / Ю. М. Тирсіна // Вісн. Білоцерків. держ. аграр. ун-ту : зб. наук. пр.. - 1999. - Вип. 9. - С. 151-155. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Доведено, що обсіменіння м'яса та внутрішніх органів корелює з вираженістю у них дистрофічних процесів. Зазначено, що навіть за відсутності виражених дегенеративних змін внутрішніх органів обсіменіння продуктів забою мікроорганізмами також є досить значним. Встановлено, що найчастіше з м'язів та внутрішніх органів (печінка, нирки, серце) виділяють ентеробактерії, які представлено, як правило, коковими формами, сальмонелами та кишковою паличкою. Індекс рубрикатора НБУВ: П817.112
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69704 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|