Тітенко З. М. Конкурентоспроможність продукції скотарства сільськогосподарських підприємств : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / З. М. Тітенко; КМ України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2015. - 21 c. - укp.Поглиблено теоретико-методичні підходи та розроблено практичні рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності виробництва продукції скотарства в сільськогосподарських підприємствах. Розкрито економічну сутність конкурентоспроможності продукції та систематизовано фактори, які її визначають. Висвітлено особливості інтеграційних процесів у підвищенні конкурентоспроможності продукції скотарства та удосконалено методичні підходи до її оцінювання. Проаналізовано сучасний стан і розвиток скотарства в сільськогосподарських підприємствах, оцінено економічну ефективність виробництва продукції скотарства, визначено зміст і значення якості та ціни продукції як ключових факторів забезпечення конкурентоспроможності молока та яловичини. Оцінено конкурентоспроможність продукції скотарства у сільськогосподарських підприємствах. Обгрунтовано прогноз виробництва і споживання продукції скотарства, спроектовано конкурентоспроможне виробництво цієї продукції за умов формування м'ясо-молочного кластера. В межах моделі запропоновано механізм забезпечення росту економічної ефективності, розроблено рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності продукції скотарства в аспекті розвитку органічного виробництва. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.250.0-13 + У9(4УКР-4ПОЛ)325.250.0-13
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА413853 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|