Сирохман І. В. Управління якістю : [навч. посіб.] / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова, О. Я. Давидович, М.-М. В. Калимон; Укоопспілка, Львів. комерц. акад.. - Львів : Растр-7, 2015. - 427 c. - Бібліогр.: с. 354-359 - укp.Надано порівняльну характеристику вітчизняного та міжнародного досвіду управління якістю товарів. Розглянуто статистичні методи управління якістю, нормативні аспекти впровадження систем управління якістю. Охарактеризовано систему управління безпечністю харчових продуктів HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) та систему загального управління якістю (TQM - тотальний менеджмент якості). Увагу зосереджено на управлінні якістю харчових продуктів: хлібобулочних виробів, швидкозамороженої плодовоовочевої продукції, борошняних кондитерських виробів, кисломолочних продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: У529.0-823.2-21 я73 + У9(4УКР)290-823.2-21 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА790247 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|