Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000566437<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Федулова І. В. Принципи збалансування продовольчої безпеки : монографія / І. В. Федулова, І. М. Болотіна, І. А. Бойко, Г. О. Кундєєва, Н. Л. Кузьмінська; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2014. - 378 c. - укp.Обгрунтовано принципи гарантування продовольчої безпеки та взаємозв'язки між ними. Охарактеризовано ключові чинники якісного та збалансованого харчування та їх місце у становленні продовольчої безпеки країни. Досліджено взаємовплив показників фізичної достатності йта економічної доступності основних продуктів харчування. Обгрунтовано напрями збалансування продовольчого ринку в контексті дослідження попиту на продукти харчування. Досліджено рівень самозабезпечення України основними продуктами харчування. Висвітлено проблеми формування раціональної структури споживання продуктів харчування населенням. Охарактеризовано сучасний ринок дієтичних добавок та основні тренди його розвитку в Україні. Вивчено генезис поняття "здоров'я" та його концептуальні моделі. Викладено методологію гарантування продовольчої безпеки. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123 + У9(4УКР)0-982-995
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА790434 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|