РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000567868<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шпак М. С. 
Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / М. С. Шпак; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 c. - укp.

Визначено залежність індексу течії від швидкості деформації пшеничного дріжджового тіста. Створено адекватні математичні моделі стадій первинного змішування компонентів і пластифікації. Визначено силу опору та розподіл її складових під час замішування тіста. Вирішено задачу оптимізації геометричних параметрів штифтового перемішуючого пристрою. Одержано математичну модель процесу замішування тіста, яка встановлює взаємозв'язок між витратами енергії та факторами, що на них впливають. Одержано експериментальні залежності, які встановлюють взаємозв'язок режимів замішування із якісними показниками тістових напівфабрикатів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.22-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА415063 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського