Божко Н. В. Застосування бета-каротину як натурального барвника в ковбасних продуктах / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 227-234. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.
Мета роботи - розробка варених ковбас із застосуванням барвника натурального походження масляного розчину бета-каротину з метою збагачення м'ясних продуктів антиоксидантними речовинами.
Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.11-3
Шифр НБУВ: Ж69443Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"