![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000569383<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Карпутіна Д. Д. Розроблення ферментованих напоїв на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку / Д. Д. Карпутіна, Н. Е. Фролова, К. Є. Королюк, І. В. Мельник // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 250-258. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.На підставі аналізу даних міжнародних консалтингових компаній визначено перспективність виробництва напоїв оздоровчого направлення на основі цукрового сорго та концентрату яблучного соку. Мета досліджень - визначення оптимальних режимів приготування сусла з цукрового сорго; підбір співвідношень сусла з соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку; проведення процесу бродіння; одержання напоїв оздоровчого направлення з високими органолептичними показниками. Індекс рубрикатора НБУВ: Л883-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|