Громик А. П. Математичне моделювання стаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских циліндричних тістових заготовок / А. П. Громик // Мат. та комп'ют. моделювання. Сер. Техн. науки. - 2010. - Вип. 4. - С. 85-96. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Розглянуто математичну модель стаціонарного теплопереносу в процесах випікання тонких плоских циліндричних тістових заготовок. Проведено числове моделювання і аналіз стаціонарних температурних полів для нагрівальної плити і заготовки з погляду на забезпечення більшої рівномірності нагріву за різними напрямками із врахуванням частотних характеристик нагрівання. Mathematical model of stationary heat transfer for baking processes of thin cylindrical flat pastry blanks are considered. Numerical modeling and analyze of stationary temperature fields for hot plane and blank are conducted with taking into account condition of regular heating for different directions and heating frequencies characteristics. Індекс рубрикатора НБУВ: Л112.24-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж73557:Техн.н. Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|