Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000582329<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Володарчик Р. П. Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. / Р. П. Володарчик, І. М. Кобаса, М. М. Воробець, І. В. Кондратьєва, А. В. Сачко; Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича. - Чернівці : Рута, 2015. - 336 c. - укp.Висвітлено стандарти та нормативи в галузі харчових продуктів. Розглянуто основні види забруднювальних речовин харчових продуктів. Увагу приділено харчовим домішкам та генетично модифікованим організмам у продовольчих товарах. Викладено методи аналізу продовольчих товарів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1с я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА795648 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|