РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000582329<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Володарчик Р. П. 
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. / Р. П. Володарчик, І. М. Кобаса, М. М. Воробець, І. В. Кондратьєва, А. В. Сачко; Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича. - Чернівці : Рута, 2015. - 336 c. - укp.

Висвітлено стандарти та нормативи в галузі харчових продуктів. Розглянуто основні види забруднювальних речовин харчових продуктів. Увагу приділено харчовим домішкам та генетично модифікованим організмам у продовольчих товарах. Викладено методи аналізу продовольчих товарів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-1с я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА795648 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського