Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000586592<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Сирохман І. В. Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів : навч. посіб. / І. В. Сирохман, М. І. Філь, М.-М. В. Калимон; Укоопспілка, Львів. комерц. акад.. - Львів, 2015. - 423 c. - укp.Розглянуто сировину і продукти з переробленої риби та морепродуктів. Розкрито особливості організації процесу обробки окремих груп риб, одержання відповідного асортименту напівфабрикатів з риби, а також обробки та використання нерибної водної сировини та харчових відходів. Показано вплив окремих способів кулінарної обробки продукції ресторанного господарства на формування споживних властивостей. Систематизовано технології страв із риби та нерибних морепродуктів. Визначено проблеми раціонального використання сировинних ресурсів на основі удосконалення технології з метою забезпечення відповідної якості та безпечності кулінарної та іншої продукції з риби та морепродуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л992.5 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА797773 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|