Калінько І. В. Дослідження інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості / І. В. Калінько, Л. Прокопенко // Наук. вісн. Полісся. - 2015. - Вип. 2. - С. 63-67. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.
Досліджено сучасний стан та основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості і її місце в промисловості України і розкриваються основні проблеми її інноваційного розвитку. Також виявляються задачі, вирішення яких є необхідною передумовою інноваційного розвитку харчової промисловості.
Шифр НБУВ: Ж73620Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"