РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000590758<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Харчові добавки: віддалена загроза / А. Я. Кобзар, В. Н. Корзун, Н. І. Карандєєва, Є. О. Дзюба // Довкілля та здоров'я. - 2013. - № 1. - С. 70-74. - укp.

Аналіз існуючих світових тенденцій використання великого числа харчових добавок у виробництві продуктів харчування показав високий потенційний рівень їх небезпеки для здоров'я людини за тривалого застосування. Підсумовано чинники негативного впливу на здоров'я продуктів, що містять різноманітні синтетичні інгредієнти, розглянуто питання регулювання та управління якістю харчових продуктів, оцінено варіанти вирішення проблеми на державному рівні і на рівні рядового споживача.

Анализ существующих мировых тенденций использования большого числа пищевых добавок при производстве продуктов питания показал высокий потенциальный уровень их опасности для здоровья человека при длительном применении. Суммированы факторы негативного влияния на здоровье продуктов, содержащих разнообразные синтетические ингредиенты, рассмотрены вопросы регулирования и управления качеством пищевых продуктов, оценены варианты решения проблемы на государственном уровне и на уровне рядового потребителя.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.028

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж15205 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського