РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000591397<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12 - 14 листоп. 2014 р., Харків / ред.: О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов; Харків. облдержадмін., Харків. торг.-пром. палата, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, НААН України, Ін-т рослинництва ім. В.Я. Юр'єва. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 260 c. - укp. - рус.

Розглянуто інноваційні технології харчових виробництв. Показано можливості використання рослинних екстрактів у технологіях безалкогольних напоїв, пектиновмісної овочевої сировини в технології молочно-рослинних фаршів. Запропоновано технологію виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів. Подано інформацію про декомпресійний метод обробки харчових продуктів, прискорену технологію виготовлення хліба з використанням шроту зародків пшениці, перспективи використання порошку з виноградних кісточок у виробництві бісквітного напівфабрикату. Описано нові види плодово-ягідного морозива на основі сумішей-міксів, заморожених дрібнодисперсних добавок із фруктів. Увагу приділено інноваційній технології наноструктурованих заморожених добавок із пряних овочів, дослідженню властивостей м'ясних систем із використанням гідроколоїдів. Проаналізовано переваги та недоліки ковбасних оболонок.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л8/9 я431(0)

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА789390 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського