РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000591436<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Колосов О. Є. 
Технологія зберігання харчової продукції: неупакованої та упакованої із застосуванням полімерних плівкових матеріалів : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом підгот. "Інженерна механіка" / О. Є. Колосов; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - Київ : НТУУ "КПІ", 2015. - 179 c. - укp.

Розглянуто наявні методи визначення терміну зберігання неупакованих та упакованих у полімерну плівкову упаковку харчових продуктів і висвітлено питання, пов'язані з умовами та методами зберігання цих продуктів. Проаналізовано різні типи взаємодій упакованого продукту з матеріалом полімерної упаковки, а також основні чинники, які впливають на сорбційну та дифузійну поведінку полімерів та їх проникність. Описано фактори, що впливають на проникність упаковки, та висвітлено практичні аспекти одержання числового оцінювання терміну придатності упакованого в полімерну упаковку продукту з урахуванням імовірного перенесення кисню та вологи. Висвітлено особливості гнучких полімерних і водонепроникних паперових матеріалів, а також аспекти безпечності упакованої харчової продукції та наявних екологічних проблем утилізації упаковки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-909 я73 + Л818-3 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА790106 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського