РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000591863<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Черевко О. І. 
Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини : монографія / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Л. В. Кіптела, В. О. Захаренко, О. Є. Загорулько; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 166 c. - Бібліогр.: с. 158-166 - укp.

Проаналізовано стан проблеми концентрування харчових продуктів із нетрадиційної плодоовочевої сировини. Викладено методики визначення стабільності структури та реологічних властивостей багатокомпонентних паст. Висвітлено результати дослідження процесу виробництва паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Розроблено процес виробництва багатокомпонентних паст із плодово-ягідної сировини.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.6

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА792092 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського