![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000591863<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Черевко О. І. Процеси виробництва багатокомпонентних паст із органічної сировини : монографія / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Л. В. Кіптела, В. О. Захаренко, О. Є. Загорулько; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2015. - 166 c. - Бібліогр.: с. 158-166 - укp.Проаналізовано стан проблеми концентрування харчових продуктів із нетрадиційної плодоовочевої сировини. Викладено методики визначення стабільності структури та реологічних властивостей багатокомпонентних паст. Висвітлено результати дослідження процесу виробництва паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Розроблено процес виробництва багатокомпонентних паст із плодово-ягідної сировини. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА792092 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|