Заверуха Н. М. Гігієна і санітарія : навч. посіб. / Н. М. Заверуха; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2015. - 243 c. - Бібліогр.: с. 236-239 - укp.Наведено санітарні правила та гігієнічні вимоги, які регламентують діяльність закладів ресторанного обслуговування. Розглянуто основні фактори зовнішнього середовища, які впливають на благоустрій закладів; вимоги до розміщення та об'ємно-планувальних рішень і систем забезпечення закладів ресторанного обслуговування для створення комфортного мікроклімату приміщень, а також санітарно-гігієнічні вимоги до утримання територій та приміщень, до устаткування, посуду, інвентарю; санітарної охорони харчових продуктів; особистої гігієни працівників. Подано короткий огляд патогенних мікроорганізмів і викликаних ними харчових захворювань. Увагу приділено оцінюванню якості та безпеки продовольчої сировини та харчових продуктів у закладах ресторанного обслуговування, заходам профілактики харчових захворювань. Індекс рубрикатора НБУВ: Р12 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА797750 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|