РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000592627<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Заверуха Н. М. 
Гігієна і санітарія : навч. посіб. / Н. М. Заверуха; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2015. - 243 c. - Бібліогр.: с. 236-239 - укp.

Наведено санітарні правила та гігієнічні вимоги, які регламентують діяльність закладів ресторанного обслуговування. Розглянуто основні фактори зовнішнього середовища, які впливають на благоустрій закладів; вимоги до розміщення та об'ємно-планувальних рішень і систем забезпечення закладів ресторанного обслуговування для створення комфортного мікроклімату приміщень, а також санітарно-гігієнічні вимоги до утримання територій та приміщень, до устаткування, посуду, інвентарю; санітарної охорони харчових продуктів; особистої гігієни працівників. Подано короткий огляд патогенних мікроорганізмів і викликаних ними харчових захворювань. Увагу приділено оцінюванню якості та безпеки продовольчої сировини та харчових продуктів у закладах ресторанного обслуговування, заходам профілактики харчових захворювань.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р12 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА797750 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського