Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000592847<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Теоретико-методичні основи аналізу та оцінки господарського ризику підприємств харчової промисловості : монографія / Н. С. Скопенко, Т. В. Рибачук-Ярова, І. В. Федулова, І. А. Бойко, Т. М. Іванюта; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2015. - 477 c. - укp.Досліджено теоретичні, методичні та практичні основи аналізу та оцінювання ризику підприємств харчової промисловості. Поглиблено понятійно-категоріальний апарат теорії ризику. Обгрунтовано класифікацію різновидів господарського ризику, яка дозволяє чітко визначити місце конкретного різновиду ризику в загальній системі та створює можливості для ефективного застосування відповідних інструментів управління та методів оцінювання. На основі запропонованого алгоритму факторного аналізу ризику за умов невизначеності та конфліктності досліджено чинники ризику, що формують конкурентне середовище господарювання та впливають на ефективність діяльності підприємств харчової промисловості. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-99 + У053.9(4УКР)306.71-99 в6
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА798482 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|