РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000595380<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пархоменко М. М. 
Господарсько-правове забезпечення якості харчової продукції : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.04 / М. М. Пархоменко; Міжрегіон. акад. упр. персоналом. - К., 2013. - 20 c. - укp.

Надано семантичне визначення поняття якості харчової продукції (ЯХП). Визначено сім періодів розвитку господарсько-правового забезпечення ЯХП. Запропоновано напрямок систематизації відповідного законодавства. Удосконалено вимоги щодо етикетування харчових продуктів, розподілу компетенції між органами державної влади із забезпечення ЯХП, порядку проведення перевірок суб'єктів господарювання, у т.ч. щодо скасування норми щодо попереднього повідомлення суб'єкта господарювання щодо планової перевірки. Визнано необхідним створити єдиний орган державної влади із забезпечення безпеки та ЯХП. Обгрунтовано необхідність прийняття Закону "Про органічне виробництво". Розвинуто положення щодо запровадження ліцензування господарської діяльності з виробництва м’ясо-молочної продукції, класифікації засобів державного регулювання безпеки харчової продукції, впровадження системи харчової безпеки, нормативного забезпечення страхування відповідальності виробника за якість дитячої харчової продукції.


Індекс рубрикатора НБУВ: Х839(4УКР)920.720.6

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА402623 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського